DE ZEESTER

Vordering Vlieland

Een tipje van de sluier: de bouw van de vakantiewoning op Vlieland gaat nu snel!

ERVE DE LAMEL

Erve de Lamel opgeleverd

Het woonhuis in Enschede is opgeleverd. Met het plaatsen van de lamellenschermen in de voor- en achtergevel maakt het plan zijn naam waar!

LANDHUIS DE BULTWEG

Woning Bultweg opgeleverd

Met een laatste etentje met opdrachtgevers en het bouwteam is de bouw van de woning afgerond. Een mooie afsluiter van een mooi project!

DE HAVENMEESTER

Havenmeester gereed

De Havenmeester in het havenkwartier van Deventer is gereed! Zie onze projectpagina voor de foto's.

HASSINKBORGH

Voortgang Hassinkborg Haaksbergen

De woningen aan de Hassinkborg in Haaksbergen vorderen flink. De rollagen in het metselwerk geven het blok een eigen gezicht, samen met de donkere kozijnen en vlakken.

DRIEBOMENHUIS GORSSEL

Bouw Driebomenhuis

In Gorssel bouwt aannemer Hardijk Bouw flink door aan het Driebomenhuis. De drie metselwerk 'bomen' zijn klaar, het dak zit erop en de kozijnen zitten er allemaal in. Er is nu goed te zien hoe het huis past in zijn omgeving.

ASTELLAS MEPPEL

Interieur Astellas Meppel

In een bestaande bedrijfshal wordt het nieuwe kantoor voor Astellas, Meppel gerealiseerd. De lichtkokers en patio, waardoor er ook middenin het kantoor veel daglicht binnenkomt, beginnen al vorm te krijgen.

REINTENINFRA BORNE

Bouwen met gebruikte materialen in Borne

Bestaand of nieuw? Bij het nieuwe hoofdkantoor van ReintenInfra worden al eerder gebruikte bouwdelen hergebruikt. Vloeren, kolommen, trappen, kozijnen, gevelstenen: Ze hebben allemaal al eerder in een ander gebouw gezeten en zijn daar netjes uitgehaald, zodat we ze hier een tweede leven kunnen geven.

DE ZEESTER

Start bouw Vlieland

Het eerste graafwerk is gedaan, de kelder kan komen! De bouw van de vakantiewoning Vlieland kan nu echt beginnen.

DE HAVENMEESTER

Havenmeester uit de steigers

De Havenmeester is uit de steigers! Het stootvoegloze metselwerk en de invulling met gepatineerd zink is nu goed te zien.

LANDHUIS DE BULTWEG

Dak Bultweg

Voor het landhuis in Bultweg kunnen de dakleien geplaatst worden. De beeldbepalende schoorsteen is nu al goed te zien, samen met de strakke grijze gevelsteen. De oplevering wordt begin volgend jaar verwacht.

HASSINKBORGH

Fundering Hassinkborg gestort

De bouw van 10 grondgebonden woningen in Haaksbergen is gestart! Nu de fundering is gestort kan er begonnen worden met de opbouw. De woningen zijn ontworpen in een heldere en eenduidige architectuur waarbij de woningen aan de achterzijde een mooie aansluiting zoeken met een wadi.

STEENBRUGGE

Hoogste punt Steenbruggge

Het hoogste punt van de nieuwe Deventer woonwijk Steenbrugge is bereikt! Met het plaatsen van het torentje op de 'kerk' begint de Brink steeds meer op een echt dorpsplein te lijken.

REINTENINFRA BORNE

Herontwikkeling ReintenInfra locatie Borne in volle gang

De bouw van het nieuwe onderkomen voor Reinteninfra (Dusseldorp ISM, TWW en NEGAM) vordert flink. Voor de bouw wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gebruikte (bouw)materialen. Klik op de link om de bouw te volgen via de webcam.

BREEZICHT

Oplevering randwoningen Breezicht Zuid

De eerste woningen voor het plan Breezicht Zuid zijn opgeleverd. De overige woningen worden voor het eind van dit jaar nog opgeleverd.

STADSRING AMERSFOORT

Transformatieproject aan de Stadsring te Amersfoort wordt zeer positief ontvangen

Het voormalige kantoorgebouw 'de badkuip' krijgt een metamorfose en wordt getransformeerd tot gewilde starterswoningen. I'M Architecten was verantwoordelijk voor het ontwerp en vergunningstraject. Klik hieronder voor het artikel op AD.nl.

WOONTOREN HOOFDSTRAAT

Vernieuwd ontwerp woontoren aan de Hoofdstraat te Apeldoorn

Het ontwerp voor de woontoren aan de Hoofdstraat Apeldoorn is vernieuwd. Zie het artikel van De Stentor hieronder.

Winnaar prijsvraag Woonlocaties Twello

In samenwerking met Bemog Projectonwikkeling, Le Clercq Planontwikkeling en Nikkels projecten B.V. heeft I'M Architecten de eerste prijs gewonnen voor vier woonlocaties in Twello! Het concept is geïnspireerd de typologie van een landelijke boerderij erf en is vertaald naar vier woonlocaties die elk een saamhorige leefomgeving realiseren.

Klik hier voor meer informatie
BOUWMENSEN APELDOORN

Oplevering vernieuwbouw Bouwmensen Apeldoorn

Eind mei was de oplevering van Bouwmensen Apeldoorn! Een onderwijsgebouw met werkplaats langs het Kanaal in Apeldoorn. Alle partijen, waaronder wij, zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

DE HAVENMEESTER

Fundering gelegd van 'de Havenmeester' te Deventer

De fundering is gelegd van ons ontwerp van de Havenmeester. Aannemersbedrijf Haafkes Veldwachter voert de bouw uit. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!