Prijsvraag IJsselmuiden Oosterholt gewonnen

I'M Architecten heeft samen met Adema Architecten de prijsvraag gewonnen voor een woningbouwplan met 20 woningen en maatschappelijke voorzieningen voor Holleman Ontwikkeling en Valuned. De woningen komen in de wijk Oosterholt te staan en zijn geïnspireerd door het boerenerf. In de link een nieuwsbericht met meer informatie.

BIBLIOTHEEK BRINK DEVENTER

Voortgang Bibliotheek Deventer

De verbouw van de voormalige bibliotheek in Deventer gaat nu snel! Het nieuwe dak op de 3e verdieping is geplaatst en er is gestart met het openen van de binnenplaats.

VESTEPOORT

Oplevering Vestepoort Veendam

De Vestepoort in Veendam is opgeleverd.

BIBLIOTHEEK BRINK DEVENTER

Start Verbouw Voormalig Bibliotheek Deventer

De verbouw van de voormalige bibliotheek aan de Brink in Deventer tot appartementen, kantoor en museum is begonnen. De buitengevel is gestript en nieuwe openingen voor ramen en deuren worden gemaakt. Ook is een begin gemaakt met het verwijderen van het bestaande dak.

HUMAN ADELBOLDSTRAAT

Start bouw Human

De verbouw van het energiegebouwtje aan de Adelboldstraat gaat hard! Aannemer Oude Wolbers is klaar met de sloop en ook de nieuwe opbouw bijna gereed. Nog even en het gebouwtje zal plaats bieden aan 6 appartementen voor kwetsbare jongeren.

REINTENINFRA BORNE

Brasserie Borne Opgeleverd

In het nieuwe re-use hoofdkantoor van ReintenInfra is de Brasserie opgeleverd.

BOSJE VAN WARTOU

Bouw Landgoed Prattenburg

De eerste woningen op Landgoed Prattenburg zijn opgeleverd.

BRINKHOF APELDOORN

Verbouw Brinkhof gestart

De verbouw van de Brinkhof in Apeldoorn is gestart. Het pand krijgt een grote opknapbeurt en verdiepingen met kantoren en winkels worden veranderd naar woningen.

DE ZEESTER

Vordering Vlieland

Een tipje van de sluier: de bouw van de vakantiewoning op Vlieland gaat nu snel!

ERVE DE LAMEL

Erve de Lamel opgeleverd

Het woonhuis in Enschede is opgeleverd. Met het plaatsen van de lamellenschermen in de voor- en achtergevel maakt het plan zijn naam waar!

LANDHUIS DE BULTWEG

Woning Bultweg opgeleverd

Met een laatste etentje met opdrachtgevers en het bouwteam is de bouw van de woning afgerond. Een mooie afsluiter van een mooi project!

DE HAVENMEESTER

Havenmeester gereed

De Havenmeester in het havenkwartier van Deventer is gereed! Zie onze projectpagina voor de foto's.

HASSINKBORGH

Voortgang Hassinkborg Haaksbergen

De woningen aan de Hassinkborg in Haaksbergen vorderen flink. De rollagen in het metselwerk geven het blok een eigen gezicht, samen met de donkere kozijnen en vlakken.

DRIEBOMENHUIS GORSSEL

Bouw Driebomenhuis

In Gorssel bouwt aannemer Hardijk Bouw flink door aan het Driebomenhuis. De drie metselwerk 'bomen' zijn klaar, het dak zit erop en de kozijnen zitten er allemaal in. Er is nu goed te zien hoe het huis past in zijn omgeving.

ASTELLAS MEPPEL

Interieur Astellas Meppel

In een bestaande bedrijfshal wordt het nieuwe kantoor voor Astellas, Meppel gerealiseerd. De lichtkokers en patio, waardoor er ook middenin het kantoor veel daglicht binnenkomt, beginnen al vorm te krijgen.

REINTENINFRA BORNE

Bouwen met gebruikte materialen in Borne

Bestaand of nieuw? Bij het nieuwe hoofdkantoor van ReintenInfra worden al eerder gebruikte bouwdelen hergebruikt. Vloeren, kolommen, trappen, kozijnen, gevelstenen: Ze hebben allemaal al eerder in een ander gebouw gezeten en zijn daar netjes uitgehaald, zodat we ze hier een tweede leven kunnen geven.

DE ZEESTER

Start bouw Vlieland

Het eerste graafwerk is gedaan, de kelder kan komen! De bouw van de vakantiewoning Vlieland kan nu echt beginnen.

DE HAVENMEESTER

Havenmeester uit de steigers

De Havenmeester is uit de steigers! Het stootvoegloze metselwerk en de invulling met gepatineerd zink is nu goed te zien.

LANDHUIS DE BULTWEG

Dak Bultweg

Voor het landhuis in Bultweg kunnen de dakleien geplaatst worden. De beeldbepalende schoorsteen is nu al goed te zien, samen met de strakke grijze gevelsteen. De oplevering wordt begin volgend jaar verwacht.

HASSINKBORGH

Fundering Hassinkborg gestort

De bouw van 10 grondgebonden woningen in Haaksbergen is gestart! Nu de fundering is gestort kan er begonnen worden met de opbouw. De woningen zijn ontworpen in een heldere en eenduidige architectuur waarbij de woningen aan de achterzijde een mooie aansluiting zoeken met een wadi.