top of page

151

KANTOOR NIKKELS

TWELLO

2024

NIKKELS BOUWBEDRIJF

VERBOUWING EN VERDUURZAMING

Samen met Nikkels werkt I’M Architecten aan het verwezenlijken van duurzaamheidsambities en het creëren van een toekomstbestendige werkomgeving. De komende tijd staat in het teken van een geheel nieuwe look van het kantoorpand. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van het pand wordt getransformeerd. De bestaande zuid- en westgevels krijgen een meer natuurlijke uitstraling door een geheel nieuwe gevelbekleding te maken. Er is gekozen voor een ritmisch houten gevel van gewaxt Frake hout. Dit duurzame materiaal sluit aan bij de bestaande gevel en bij de ‘groene’ visie van Nikkels. Ook het interieur krijgt een flinke upgrade. De binnenruimtes voelen ruimtelijker aan doordat de kelder meer betrokken wordt bij het kantoor door middel van een nieuwe trap in de centrale hal. De wens voor meer spreekkamers en meer huiselijke sfeer is meegenomen in het plan met als hoofddoel het creëren van flexibele en inspirerende werkruimtes. Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met Loohuis Installatiegroep en Intermontage.
bottom of page