1/8

RENOVATIE INTERIEUR POLITIEBUREAU BREDA

BREDA

2011

POLITIE MIDDEN EN WEST BRABANT

11.000m² (renovatie)

De renovatie is vanaf het casco. Dit betekent volledig nieuwe E en W- installaties, koel- plafonds en binnenwanden en stoffering. Tijdens de uitvoering zijn een aantal cruciale bedrijfsonderdelen operationeel gebleven.

 

Naast de zogeheten combikantoor functies is er een vergadercentrum en bedrijfsrestaurant met lounge, fast-food bar, en freeflow uitgifte gehuisvest. Deze bevind zich rondom de nieuwe vergaderbox die als autonoom object is gesitueerd in de vide van de voormalige binnentuin.

 

De bestaande bouwkundige kern is het uitgangspunt geweest voor het ontwikkelen van “multizone” die bestaat uit verschillende functies zoals cockpits, kasten, internetwerkplekken, lockers en garderobe. Ter bevordering van het onderlinge contact tussen de kantoor verdiepingen is een “short-cut” verbinding gemaakt.

 

Naast het ontwerpen van maatwerkmeubilair is ook de aankleding, projectmeubilair en sfeerverlichting door ons geadviseerd. Middel “grafics” en kleurtinten heeft iedere verdieping zijn eigen herkenbaarheid gekregen.

| Bezoek Bergpoortstraat 59 7411 CL Deventer | Post Postbus 6050 7401 JB Deventer | Telefoon +31 (0) 570 613 291 |
  • Facebook - Black Circle